Sløste bort seieren (Rogalands avis)

Sandnes Ulf – Jotun Årdalstangen 1-1. Sandnes Ulf kjørte over gjestene fra Årdal, men klarte ikke å få uttelling. I løpet av de ti siste sekundene reddet bortelaget på streken to ganger.

– Jotun hadde englevakt. Med tanke på de sjansene vi misbrukte, er det helt utrolig at vi ikke vant. Vi var ikke tøffe nok inne i feltet i dag, derfor ville ikke ballen inn, sier Sandnes Ulf-trener ØysteinTveit.

I tillegg til de to sjansene på overtid hadde høyreving Kjetil Rødal to utrolige sjanser til å avgjøre.

12 minutter før slutt får han et nydelig innlegg fra Kenneth Torstveit, løfter ballen over keeper, men skyter utenfor det tomme målet fra tre meters hold.

– Ballen skrudde fælt, så jeg hadde ikke helt kontrollen på den. Men jeg burde absolutt ha scoret, sier en svært skuffet Rødal.

Ny kjempesjanse

Fem minutter senere får Rødal en ny sjanse. Et innlegg fra venstreback Joakim Førland finner Rødal inne i feltet. Den tidligere FKH-spilleren stusser ballen over keeper. Med ryggen mot mål prøver han seg så på et brassespark. Skuddet blir reddet på streken av en Jotun-spiller.

Rødal var en slagen mann etter kampen.

– Utrolig bittert at vi ikke vant. Vi rundspilte Jotun, og burde absolutt ha vunnet, sier Rødal.

Banens beste spiller, Eivind Ellingsen, var ingen blid mann etter kampen.

– Dette er helt utrolig. Vi har fullstendig kontroll, men klarer ikke å vinne. Utrolig surt, sier Ellingsen.

Ellingsen leverte en anonym 1. omgang, men spilte seg stort opp etter pause. Da dominerte han stort.

Toppscorer

Venstrekant Kenneth Torstveit er toppscorer for Sandnes Ulf i år. Han satte inn sitt fjerde mål for sesongen etter åtte minutter. Han dunket ballen i mål fra ti meter med høyrebeinet.

– Det var et greit treff, men det hjelper så lite når vi ikke vinner. I dag ble vi ranet, sier Hundvåg-gutten Torstveit.

Gleden varte ikke lenge for hjemmelaget. Kun to minutter senere utlignet Jotun. Total markeringssvikt førte til at Jotuns toppscorer Morten Brandsdal fikk stå umarkert på fem meter. Han gjorde ingen feil. Dermed endte kampen 1-1.

Ett poeng er to for lite hvis Sandnes Ulf skal henge med i toppen.

Kilde: Rogalands avis