Generalsponsor

GENERALSPONSOR for Årdal FK er Indre Sogn Sparebank

Årdal FK er stolte over å ha Indre Sogn Sparebank med på sitt lag og kan anbefale banken til alle som ynskjer det beste banktilbodet i Sogn og Fjordane.

Indre Sogn Sparebank sitt lokale område er kommunane Lærdal, Årdal og Sogndal. Men banken har mange kundar spreidt over heile landet, også i utlandet. Internett vil derfor vera eit viktigt medium som gir deg oppdaterte opplysningar om Indre Sogn Sparebank, og tenester dei tilbyr. Indre Sogn Sparebank ynskjer å vera på offensiven, og alltid med deg som kunde i fokus. I tillegg til å vera konkurransedyktige på «tradisjonelle» banktenester, har banken som mål å tilby deg som kunde «moderne» banktenester basert på ny teknologi. Nettbanken er eit eksempel på dette.

Indre Sogn Sparebank er medlem av Eika-gruppen. Gjennom dette samarbeidet kan dei tilby tenester som Terra Skadeforsikring og Terra Fonds. Du finn meir info om desse produkta ved å gå inn på banken sine nettsider.

NYTTIGE LENKER:

INDRE SOGN SPAREBANK

NETTBANK

Hovudsponsorar

Våre hovudsamarbeidspartnarar er med på å legge grunnlaget for Årdal FK sin sunne økonomi og syner med sin deltakelse og støtte at dei føler eit stort ansvar for idretten i bygda.

Les meir om våre hovudsponsorar ved å trykke på linkane under.

ardal energi logo
Indre Sogn Bil logo
Kleiven Sogn logo
Hydro logo
Byggmakker logo

Samarbeidspartnerar

Årdal FK har mange trufaste sponsorar som støttar laget i medgang og motgang år etter år. Fleire av desse har støtta klubben frå før mange av spelarane i klubben var fødd. Dette set Årdal FK stor pris på og ser fram til mange nye år med Dykk på laget.

klingenberg

Bussponsor